Platán étterem

Pesti István és a budapesti Stand Széll Tamás és Szulló Szabina. Rácz Jenő szintén fővárosi Rumourja tavaly még csupán.


Z Alacarte Terem Platan Etterem

444hu Tegnap 2035 Színes.

. Esztergomból a 42 Barna Ádám Budapestről pedig a Babel Kaszás Kornél a Borkonyha Sárközi Ákos a Costes Koppány. 18 hours agoEgy csillagot hét étterem birtokol idén. 17 hours agoAz étteremkalauz anonim inspektorai két Michelin-csillaggal jutalmazták a tatai Platán Gourmet séf.

Nem mindennapi kalandra szánja el magát az aki betér hozzánk. Vidéki étterem először kapott csillagot a Platán. Legyen részese Ön is az általunk nyújtott gourmet élménynek ebben a fantasztikus erdei milliőben.

November 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést. Platán az Ízes Étteremavagy semmi flanc csak az íz. A Pesti István nevével fémjelzett étterem az első hazai vidéki vendéglátóhely amely megkapta a legnagyobb presztízsű gasztronómiai elismerést A tatai Platán Gourmet.

Platán Gourmet Tata Két Michelin-csillag Pesti István séf az. 555 ember kedveli 2 ember beszél erről 96 ember járt már itt. Az első országos vizsgálaton rögtön két Michelin-csillaggal jutalmazták a tatai Platán Gourmét séf.

Sok szeretettel köszöntjük a Platán Az Ízes étterem honlapján. Várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú éttermünkben hétköznaponként napi. Hasonló elismeréssel díjazták a budapesti Stand Széll.

17 hours agoHét étterem nyert el egy Michelin-csillagot. Platán Étterem - Nánási út 48 Budapest. A budapesti Babel Borkonyha Costes Essencia és Salt tartotta a helyét.

Platán Gourmet Étterem HU-2890 Tata Kastély tér 6. 18 hours agoAz étterem kínálata az eddigiektől eltérő teljesen új stílus a Small Plates elgondolás mentén építkezik. 22 hours ago2 darab 2 Michelin-csillagos étterem van most Magyarországon abból az egyik Tatán található.

A világ vezető étteremkalauza most. 16 hours agoA Michelin Guide 2020-ban hozta létre a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítéseket elismerő Zöld csillagot amelyet korábban még soha nem nyert el hazai.


Platan Etterem 5 Kep Balatonfoldvar


Platan Etterem Balatonfoldvar


Platan Etterem Elfogadohely Adatai Balatonfoldvar Turisztikai Regio


Palyaorientacios Kirandulas Platan Vendeglo Sarvari Tinodi


Platan Restaurant Guest House Renovation In Tata Castle Zoltan Varro


Platan Etterem Tisza Balneum Hotel Tisza To


Platan Restaurant Cafe Tata Kastely Ter 6 2890 Magyarorszag


Platan Kavezo Sorozo Etterem Hu


Gastronomy The Platan Restaurant Way Hotel Spa Heviz


Platan Etterem Kepek Leiras Elerhetosegi Informaciok Kirandulashoz


Platan Az Izes Etterem Restaurant Sarvar Restaurant Reviews


Rolunk Platan Tata


Platan Restaurant Cafe Tata Hovamenjek Hu


Platan Az Izes Etterem


Platan Etterem Tata Picture Of Platan Restaurant Cafe Tata Tripadvisor


Platan Etterem Varosliget Budapest Vi Kerulet Hovamenjek Hu


Platan Etterem Tata


Platan Bisztro Platan Tata


Ilyen Lett A Megujult Tatai Platan Bisztro Es Udvarhaz Turizmus Com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel